SAMTALSUPPLÄGG 

INRE POWER-PROCESSEN


Vill du tillfriskna från medberoende, överprestation, låg självkänsla, utmattning och oro och istället bli mer trygg i dig själv, utgå från dina egna värderingar och känna dig avslappnad kring andra utan att du överlevererar?


I Inre Power processens 4 steg vägleder jag dig med speciefikt framtagna övningar och verktyg som får dig att lämna gamla antagaganden, rädslor och flyktbeteenden till förmån för ditt välbefinnande.


Under sessionerna går vi igenom stegen och jag skräddarsyr upplägget utifrån dina personliga behov och det fokus du sätter ihop med mig i uppstarten.


Mellan samtalen tar du dig framåt med arbetsunderlag från "Inre power-biblioteket" som består av worksheets framtagna för att skapa nya mönster och beteenden. Du får veckovis "check in"-sms från mig för att du ska fortsätta framåt.

SAMTALSUPPLÄGG 2023 ÄR FULLBOKAT

3) INRE POWER

Det mest kraftfulla steget! Vi stärker upp din självkänsla och självtillit, två grundstenar i ett stabilt mående och livskvalitet.

Med en ökad självkännedom utforskar du hur just du fungerar-och du skapar insikter om hur du bör agera för välbefinnande. När du sedan börjar agera efter det här skapas en känsla av frihet- du är inte ett offer för omständigheterna längre och tar tillbaka din Inre Power!

4) ACTION & EN PLAN

Magin finns i handlingen- och utan action blir tankar just bara tankar. Jag hjälper dig under hela processen för att du ska börja göra och sluta vela. Vi skapar en skräddarsydd handlingsplan som du kan följa efter våra samtal och du vet vad, hur och när du ska agera på olika saker.


Med veckovisa sms-check in följer jag upp dina planer och hjälper dig skapa momentum och bygga upp ditt mod.

Steg 4 kan ge dig allt det du vill- om du gör fotarbetet. 


TIDER FÖR INFOSAMTAL SAMT PLATSER FÖR SAMTALSUPPLÄGG ÄR FULLBOKADE

Boka ett kostnadsfritt infosamtal. Du får berätta om dig och vad du vill ha hjälp med och får info om samtalsprocessen. Ett första steg till att stärka upp din Inre Power!