PROVA PÅ- SESSION

Är du redo att ta tillbaka din INRE POWER? 


Då har jag ett förslag på ett första effektivt steg ihop med mig!

Boka en PROVA PÅ-session för att ta reda på om jag är den person du vill kroka arm med. Det ska kännas tryggt, motiverande och rimligt att utvecklas och de här delarna skapar vi genom att du får testa på en uppstart ihop med mig.


Innan din PROVA PÅ-session bokar vi in ett avslappnat 30 min clarity call då du får berätta om dina utmaningar och vad du vill ha hjälp med. Du kan då även ställa ev frågor och får höra mer om Inre Power-processen och dess 4 grundläggande steg som jag erbjuder.


DET INGÅR I DIN PROVA PÅ-SESSION


RENSA & MEDVETANDEGÖRA

Du kan likna den här sessionen vid en slags rensning av den "inre garderoben". Allt tas fram i solljuset och sorteras i olika högar- laga, behålla, göra dig av med. De områden vi går igenom denna session skräddarsys efter dina personliga utmaningar. En storstädning behövs för att vi ska kunna ta dig vidare mot nytt och friskt. Här hittar vi kärnproblematiken och ett lösningsfokus. För de flesta landar mycket redan under den här sessionen.


VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi går igenom vad som på riktigt betyder något för dig i livet, utan att du ska försöka anpassa svaren efter andras förväntningar eller åsikter. Vi skulle kunna tro att det är vanligt att få frågor som "Vad blir du stolt över?" eller "Vad gör dig sårad?" men faktum är att vi nästan aldrig pratar om det här med någon. Inte konstigt att vi ofta inte vet vad vi känner, tänker eller tycker. I det här momenten skapar vi en överblick av din självbild och vi boostar din självkännedom och väcker det mindset som skapar självkänsla.


Efter sessionen får du tydliga noteringar och feedback om ett fortsatt tillvägagångssätt av mig. 


Prova på sessionen är ej knuten till ett fortsatt arbete i processen och du kan efter vårt samtal ta beslutet om huruvida du vill fortsätta ihop med mig. * Clarity call 15 min

* Session 2,5 timme

* Underlag med noteringar

* Vägledning inom dina personliga fokusområden.


TOTALT 3499 kr ink moms privatperson

OBS! Kan dras av som friskvård som stressförebyggande samtal & mental träning.Kontakta din arbetsgivare för mer information.

TELEFON

+46 708 63 44 82

HÄNG MED MIG PÅ INSTAGRAM